Ilmoittautuminen

Osallistumispaketit 2018

Majoituspaketti:

Sisältää yhden yön yöpymisen sekä kahden päivän osallistumismaksut kahdelle henkilölle kahden hengen huoneessa. Lauantaina brunssi, kuohuviinitarjoilu ja cocktailpalabuffet sekä sauna. Sunnuntaina brunssi sekä kahvitarjoilu maalissa.
Paketteja rajoitettu määrä!

235€

Päiväpaketti:

Sisältää osallistumismaksun kahdelle henkilölle lauantaina ja/tai sunnuntaina. Lauantaina brunssi, cocktailpalabuffet ja kuohuviinitarjoilu maalissa sekä sauna. Sunnuntaina brunssi ja kahvitarjoilu maalissa.

99€ / auto / 1 päivä
150€ / auto / 2 päivää

Osallistumismaksu:

Pelkkä osallistuminen ilman lisukkeita tai ruokailua. Voit valita joko lauantain tai sunnuntain osallistumisen, tai molemmat.

45€ / auto / 1 päivä
60€ / auto / 2 päivää

Osallistumismaksu maksetaan Mama’s Classics- tilille FI52 5494 0920 0802 25. Merkitse auton rek.nro lisätietoihin maksaessasi. Jos ilmoittaudut 23.5. jälkeen, maksa osallistumismaksu paikanpäällä.

Kukin autokunta vastaa auton voimassa olevista vakuutuksista, sekä siitä että auto on tieliikenteeseen katsastettu ja täyttää tekniset vaatimukset.

Ajo tapahtuu kuljettajan omalla vastuulla ja kilpailu ajetaan yleisillä teillä liikennesääntöjen ja nopeusrajoitusten puitteissa.

Askarruttaako mitä teemme antamillasi tiedoilla? Katso rekisteriselosteemme

!! Ilmoittautuminen vuoden 2019 Mama’s Classics -kilpailuun aukeaa 1.2.2019 !!