Ilmoittautuminen

Osallistumispaketit 2019

Majoituspaketti:

Sisältää yhden yön yöpymisen sekä kahden päivän osallistumismaksut kahdelle henkilölle (lisähenkilöt 12v. tai yli +60€). Lauantaina lounas, kuohuviinitarjoilu ja cocktailpalabuffet sekä sauna. Sunnuntaina lounas sekä kahvitarjoilu maalissa.
Paketteja rajoitettu määrä!

245€

Päiväpaketti:

Sisältää osallistumismaksun kahdelle henkilölle lauantaina ja/tai sunnuntaina (lisähenkilöt 12v. tai yli +15€). Lauantaina lounas, cocktailpalabuffet ja kuohuviinitarjoilu maalissa sekä sauna. Sunnuntaina lounas ja kahvitarjoilu maalissa.

99€ / auto / 1 päivä
150€ / auto / 2 päivää

Osallistumismaksu:

Pelkkä osallistuminen ilman lisukkeita tai ruokailua. Voit valita joko lauantain tai sunnuntain osallistumisen, tai molemmat.

45€ / auto / 1 päivä
60€ / auto / 2 päivää

Osallistumismaksu maksetaan Mama’s Classics- tilille FI52 5494 0920 0802 25. Merkitse auton rek.nro lisätietoihin maksaessasi. Jos ilmoittaudut 23.5. jälkeen, maksa osallistumismaksu paikanpäällä.

Kukin autokunta vastaa auton voimassa olevista vakuutuksista, sekä siitä että auto on tieliikenteeseen katsastettu ja täyttää tekniset vaatimukset.

Ajo tapahtuu kuljettajan omalla vastuulla ja kilpailu ajetaan yleisillä teillä liikennesääntöjen ja nopeusrajoitusten puitteissa.

Askarruttaako mitä teemme antamillasi tiedoilla? Katso rekisteriselosteemme

Ilmoittautuminen Mama’s Classics XV avautuu 1.2.2020